Transparantie van kaart data

U kunt de transparantie van kaartachtergronden en BIM-modellen op de kaart verhogen, om een beter contrast te bieden met features in de job of in andere gekoppelde bestanden.

Om het formulier Transparantie te openen, tikt u op en selecteert u Transparantie.

Transparantie instellingen zijn niet van toepassing op features in de job of in gekoppelde bestanden zoals DXF-, LandXML- of RXL-bestanden. Punten, lijnen, bogen en polylijnen in de job en feature labels behouden altijd hun volledige intensiteit, ongeacht de instelling van de schuifregelaar Transparantie.