Bestaande data tijdens een upgrade installeren

Wanneer u Trimble Access installeert of een upgrade ervan uitvoert op een Windows bedieningseenheid, kunt u ervoor kiezen om bestaande databestanden te installeren vanaf een vooraf gedefinieerde maplocatie. Waar nodig worden de bestanden geconverteerd naar de huidige versie van Trimble Access wanneer ze worden geopend in Trimble Access.

Geïnstalleerde bestandstypen kunnen zijn:

• Meetmethoden, job sjablonen
  • Feature code bibliotheken
  • Grondslagbestanden, DXF's, alignementen
  • Aangepaste rapporten/stijlbladen
Bent u een... Dan kunt u aangepaste datamappen gebruiken om...

Trimble distributeur

• Een groep nieuwe bedieningseenheden in te stellen voor een klant

• Bedieningseenheden te configureren met voorbeeldbestanden voor demonstratie

Gebruiker in een organisatie met meerdere bedieningseenheden

• Een groep nieuwe bedieningseenheden in te stellen met 'standaard' bestanden die door de organisatie worden gebruikt
  • Bestaande bedieningseenheden te configureren met bestanden voor een specifiek project

Als u vooraf gedefinieerde Trimble bestanden hebt gewijzigd en deze met de oorspronkelijke naam hebt opgeslagen, worden deze bestanden vervangen door nieuwe versies van de vooraf gedefinieerde bestanden bij een software upgrade en gaan eventuele aangepaste wijzigingen verloren. In dit geval moet u de gewijzigde bestanden handmatig in de lokale map kopiëren en na de software upgrade naar de juiste Trimble Data submap kopiëren. Om dit te voorkomen, als u een vooraf gedefinieerd formaat hebt gewijzigd, zorg er dan voor dat u het opslaat onder een andere naam.