Trimble Installation Manager installeren

Om de Trimble Access software op uw bedieningseenheid te installeren of die te updaten, moet u Trimble Installation Manager gebruiken:

• Als de bedieningseenheid een Windows-apparaat is, installeert of update u Trimble Access software met behulp van Trimble Installation Manager voor Windows.
  • Als de bedieningseenheid een Android-apparaat is, installeert of update u Trimble Access software met behulp van Trimble Installation Manager voor Android.