Een tijdelijke licentie installeren

Als u niet over de vereiste licenties beschikt, kunt u de software mogelijk voor een beperkte tijd uitproberen.

U hebt de keuze uit:

• Maak een licentie voor 48 uur voor Trimble Access aan als u zich niet kunt aanmelden en uw abonnement niet kunt gebruiken of als u een permanente licentie hebt aangeschaft maar die nog niet aan uw bedieningseenheid is toegewezen.
  • Maak een demo licentie voor 30 dagen voor Trimble Access aan als de bedieningseenheid geen huidige doorlopende licentie heeft. Dit type tijdelijke licentie is beschikbaar op ondersteunde Windows en Android bedieningseenheden.
  • Maak een proeflicentie voor 30 dagen aan voor specifieke Trimble Access apps als de bedieningseenheid een huidige doorlopende licentie heeft, maar geen licentie voor de specifieke app die u wilt uitproberen. Dit type tijdelijke licentie is alleen beschikbaar op ondersteunde Windows bedieningseenheden.