Het radiozoeker bestand instellen

Als u een punt wilt opslaan op de gemeten hoogte van een ondergronds object, moet de job een FXL-bestand uit de feature bibliotheek gebruiken dat een code bevat met ten minste één Nummer of Tekst attribuut dat overeenkomt met de naam van een van de attributen die in het ULD-bestand zijn gedefinieerd. Als u het FXL-bestand op deze manier met het ULD-bestand verbindt, wordt de waarde Diepte weergegeven in het scherm Meten wanneer meetinformatie is ontvangen van de ondergrondse zoeker.

Voeg extra attributen toe aan de code in het FXL-bestand om andere attribuut informatie op te slaan die is ontvangen van de radiozoeker en die u bij het punt wilt opslaan, bijvoorbeeld frequentie, gain, fase, stroom en signaal.

Daarnaast bevat het ULD-bestand voorbeelden en tips voor het koppelen met en gebruiken van die zoeker.