Trimble Access 2022.10 on julkaistu

Paranna tuottavuuttasi kuvatiedostojen automaattisilla nimeämisvaihtoehdoilla, vientiparannuksilla, mukaan lukien vienti LandXML:ään, ominaisuuskirjaston parannuksilla, kuten ominaisuussymbolien näyttämisellä kartalla, ja maanalaisten kohteiden mittaamisen tuella.

Tunneleiden käyttäjät tulevat pitämään uudesta putkiston tukirakenteen asettelusta. Suunnittele ja aseta putkien sijainnit putkien kaarille, jotka ulottuvat pituussuunnassa suunniteltua tunnelia pitkin työalueen katon vahvistamiseksi.

Saat lisätietoja uusista ominaisuuksista sekä työnkulun, käyttöliittymän ja suorituskyvyn parannuksista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Oletko tilannut YouTube-kanavamme?

Trimble Access-tiimi on julkaissut yli 40 uutta hyödyllisiä ohjelmisto-ominaisuuksia käsittelevää uudelle Trimble Access-kanavalle YouTubessa.

Toistaiseksi meillä on soittolistoja, joissa käsitellään muun muassa R12i:n käyttöä Trimble Accessilla, Skannaus- ja IFC-tiedostoilla ja muilla. Kanavalla on myös soittolista, jossa kerrotaan enemmän tämän Trimble Access-version viimeisimmistä muutoksista.

Julkaisemme uusia videoita säännöllisesti — muista klikata Tilaa Trimble Access-kanavan sivulla saadaksesi ilmoituksen heti, kun uusi video on katsottavissa.