Trimble Access 2023.10 on julkaistu

Hallitse ja analysoi suuria tietojoukkoja helpommin uuden BIM Organizerin ja uudistetun, intuitiivisemman Rajausruudun avulla.

Vähennä virheitä ja uudelleenkäsittelyä ja pysy ajan tasalla lataamalla suunnitelmatiedostot automaattisesti Trimble Connectissa.

Trimble Access Tiein uuden Jonot ja pinnat -työnkulun avulla voit merkitä jonoja työhön tai mistä tahansa linkitetystä tiedostosta lineaarisina objekteina, jotka muistuttavat teitä, ilman tiesuunnitelmatiedostoa.

Striimaa RTK-korjauksia GNSS-mittaustasi varten helposti käyttämällä Trimble Internet Base Station Service (IBSS) -palvelua.

Saat lisätietoja uusista ominaisuuksista sekä työnkulun, käyttöliittymän ja suorituskyvyn parannuksista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Tiedostojen lataaminen Trimble Access -ohjeportaalista

Trimble Access-ohjeportaalissa on nyt Lataukset-alue, josta pääset helposti mallitiedostoihin ja Trimble Access-ohjelmiston kanssa käytettäviin apuohjelmiin.

Lataukset-sivulta voit myös ladata mallitietojoukkoja, viimeisimpien julkaisujen täydelliset julkaisumateriaalit, kuten diaesitykset ja -videot, sekä tukitiedotteita.

Avaa Lataukset-sivu napsauttamalla alla olevaa linkkiä tai valitsemalla Lataukset Trimble Access -ohjeportaalin ylätason valikosta.