Etsitkö jotain tiettyä?

Kirjoita hakutermi yllä olevaan hakukenttään . Voit myös etsiä mistä tahansa aiheesta käyttämällä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää .

Vaihtoehtoisesti voit selata näytön yläreunassa olevia valikoita.

Versio 2023.10

Trimble Access 2023.10 on julkaistu

Hallitse ja analysoi suuria tietojoukkoja helpommin uuden BIM Organizerin ja uudistetun, intuitiivisemman Rajausruudun avulla.

Vähennä virheitä ja uudelleenkäsittelyä ja pysy ajan tasalla lataamalla suunnitelmatiedostot automaattisesti Trimble Connectissa.

Trimble Access Tiein uuden Jonot ja pinnat -työnkulun avulla voit merkitä jonoja työhön tai mistä tahansa linkitetystä tiedostosta lineaarisina objekteina, jotka muistuttavat teitä, ilman tiesuunnitelmatiedostoa.

Striimaa RTK-korjauksia GNSS-mittaustasi varten helposti käyttämällä Trimble Internet Base Station Service (IBSS) -palvelua.

Saat lisätietoja uusista ominaisuuksista sekä työnkulun, käyttöliittymän ja suorituskyvyn parannuksista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Tiedostojen lataaminen Trimble Access -ohjeportaalista

Trimble Access-ohjeportaalissa on nyt Lataukset-alue, josta pääset helposti mallitiedostoihin ja Trimble Access-ohjelmiston kanssa käytettäviin apuohjelmiin.

Lataukset-sivulta voit myös ladata mallitietojoukkoja, viimeisimpien julkaisujen täydelliset julkaisumateriaalit, kuten diaesitykset ja -videot, sekä tukitiedotteita.

Avaa Lataukset-sivu napsauttamalla alla olevaa linkkiä tai valitsemalla Lataukset Trimble Access -ohjeportaalin ylätason valikosta.

Trimble Access-videot

Trimble Access You Tube -kanavan kohokohdat. Jos haluat katsoa lisää videoita ja saada ilmoituksen, kun uusia videoita ja soittolistoja lisätään, tilaa kanava.

uusimmat

Mittaaminen Trimble Access:lla

Paras käytäntö topo- tai toteumamittauksen mittaamiseen kattaen sekä GNSS- että takymetrityönkulut.

Opi lisää

uusimmat

Digital Construction -sarja

Uudista työskentelytapasi käyttämällä maastossa samoja digitaalisia rakennusmalleja kuin toimistossa. Katso vinkit käyttöönottoon, merkintään, pintojen tarkasteluun ja mittaukseen.

Opi lisää

suositellut

Merkinnän suorittaminen Trimble Access:lla

Kaikki, mitä olet koskaan halunnut tietää merkinnästä, mukaan lukien entiteettien merkitseminen DXF-tiedostoihin, näytöllä näkyvät tiedot ja mukautetut raportit.

Opi lisää

alkuun pääseminen

Trimble Access -aloitusopas

Onko Trimble Access uusi sinulle? Suuntaa maastoon luottavaisin mielin katsottuasi Aloitusopas-sarjamme.

Opi lisää