Etsitkö jotain tiettyä?

Kirjoita hakutermi yllä olevaan hakukenttään . Voit myös etsiä mistä tahansa aiheesta käyttämällä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää .

Vaihtoehtoisesti voit selata näytön yläreunassa olevia valikoita.

Versio 2024.00

Trimble Access 2024.00 on täällä

Trimble Access 2024.00 tarjoaa parannetut mittaustyönkulut mitattaessa linjoja tai merkittäessä kohteita suhteessa pintaan, mukaan lukien BIM-tiedoston pintaan. Ominaisuuksien hallinta on lisäksi nyt helpompaa BIM-tiedostossa.

Trimble Access 2024.00 tukee myös useita uusia Geospatial-laitteistovalikoiman lisäyksiä, mukaan lukien Trimble DA2 -vastaanotinta, TDC6-kannettavaa ja TDL450B-radiota.

Lisätietoja työnkulusta, käyttöliittymästä ja suorituskyvyn parannuksista saat napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Tiedostojen lataaminen Trimble Access -ohjeportaalista

Trimble Access-ohjeportaalissa on nyt Lataukset-alue, josta pääset helposti mallitiedostoihin ja Trimble Access-ohjelmiston kanssa käytettäviin apuohjelmiin.

Lataukset-sivulta voit myös ladata mallitietojoukkoja, viimeisimpien julkaisujen täydelliset julkaisumateriaalit, kuten diaesitykset ja -videot, sekä tukitiedotteita.

Avaa Lataukset-sivu napsauttamalla alla olevaa linkkiä tai valitsemalla Lataukset Trimble Access -ohjeportaalin ylätason valikosta.

Trimble Access-videot

Trimble Access YouTube -kanavan kohokohdat. Jos haluat katsoa lisää videoita ja saada ilmoituksen, kun uusia videoita ja soittolistoja lisätään, tilaa kanava.

uusimmat

Mittaaminen Trimble Access:lla

Paras käytäntö topo- tai toteumamittauksen mittaamiseen kattaen sekä GNSS- että takymetrityönkulut.

Opi lisää

uusimmat

Digital Construction -sarja

Uudista työskentelytapasi käyttämällä maastossa samoja digitaalisia rakennusmalleja kuin toimistossa. Katso vinkit käyttöönottoon, merkintään, pintojen tarkasteluun ja mittaukseen.

Opi lisää

suositellut

Merkinnän suorittaminen Trimble Access:lla

Kaikki, mitä olet koskaan halunnut tietää merkinnästä, mukaan lukien entiteettien merkitseminen DXF-tiedostoihin, näytöllä näkyvät tiedot ja mukautetut raportit.

Opi lisää

alkuun pääseminen

Trimble Access -aloitusopas

Onko Trimble Access uusi sinulle? Suuntaa maastoon luottavaisin mielin katsottuasi Aloitusopas-sarjamme.

Opi lisää