GNSS-antennin korkeuden mittaus

Seuraavissa kohdissa kuvataan, kuinka mitataan mittaussauvaan kiinnitetyn antennin korkeus, kun Mitattu-kentän asetus on Antennin pohjaan tai Antennijalustan pohjaan tai Pikavapautuksen pohjaan.

Ohjelmisto lisää automaattisesti sopivan siirtymäarvon mittausmenetelmälle, jonka valitset, kun syötät antennin korkeusarvon. Voit myös käyttää viitteenä esitettyjä siirtymäarvoja, jos paikalliset määräykset edellyttävät, että lasket APC-korkeuden manuaalisesti maastokirjatarkoituksiin.