Suunta ja matka

Käytä Käänteisarvon laskennan cogo-funktiota laskeaksesi pisteiden välisen käänteisarvon.

1. Avaa Käänteisarvon laskennan lomake yhdellä seuraavista tavoista:
    • Valitse kartalta pisteet ja sen jälkeen näpäytä ja pidä painettuna -valikosta Laske käänteisluku.
    • Napauta ja valitse Cogo / Käänteisarvon laskenta Valitse Pisteestä(1) ja Pisteeseen(2). Ks. Pisteen nimen syöttäminen.

Ohjelmisto laskee seuraavat arvot:

• atsimuutti (3)
    • Vaakaetäisyys (4)
    • kahden pisteen välisen korkeuden, vinoetäisyyden ja kaltevuuden muutos
    • pohjoinen delta (5) ja itäinen delta (6)

2. Näpäytä Tall.