Laske piste

Kun haluat laskea leikkauspisteen koordinaatit yhdeltä tai useammalta pisteeltä, linjalta tai kaarelta:

1. Napauta ja valitse Cogo / Laske piste ja valitse sitten haluamasi laskentamenetelmä.
  2. Syötä pisteen nimi ja vaadittaessa sen koodi.

3. Määrittele uusi piste valitsemasi menetelmän vaatimusten mukaisesti:

• Valitse viitepisteitä valitessasi pisteet kartalta tai näpäytä avataksesi listan muista valintamenetelmistä. Ks. Pisteen nimen syöttäminen.
  • Muuta Välimatkat laskentatapaa näpäyttämällä Asetukset.Katso Laskenta-asetukset.