Tunnettu asemapiste plus-, Vapaa asemapiste- ja Sarjahavainnot-asetukset

Sarjahavaintojen asetukset hallitsevat järjestystä, jossa havainnot otetaan ja kuinka monta havaintoa tehdään kun teet sarjahavaintoja.

Konfiguroi nämä asetukset näpäyttämällä Asetukset Kojeasema plussan, Vapaan asemapisteen tai Sarjahavaintojen ruudussa.

Ohjelmisto tallentaa nämä asetukset erikseen Station setup plus-, Resection- ja Measure rounds -mittauksiin, joten voit määrittää ne itsenäisesti . Jos haluat käyttää samoja asetuksia kaikissa mittaustyypeissä, napauta Asetukset jokaisessa näytössä ja määritä asetukset tarpeidesi mukaan.