GPS:n lisäasetukset

Lisä-GPS-laitteet käsittävät GPS-laitteet, jotka on sisäänrakennettu tabletteihin tai Bluetoothin kautta yhdistettyihin kolmannen osapuolen GPS-laitteisiin. Lisä-GPS:ää voidaan käyttää takymetrimittauksen aikana GPS:n etsintään, pisteeseen navigointiin ja paikannuksen näyttämiseen kartassa.

GPS-lisäasetusten konfigurointi:

1. Napauta ja valitse Asetukset / Yhteydet.

2. Valitse GPS:n lisäasetukset-välilehti.

3. Valitse lisä-GPS-vastaanotin. Valitse seuraavista:

• Ei yhtään
    • Sisäinen GPS – tuetuille tallentimille
    • Kustomoit – aseta sopiva tallenninportti
  4. Jos haluat yhdistää maastotietokoneen kolmannen osapuolen GPS-laitteeseen, joka on yhdistetty Bluetoothin kautta, valitse Bluetooth-välilehti Yhteydet-ruudusta ja valitse laite Yhdistä tuki-GPS:ään-kentältä.Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-liitännät.

Varmista, että vastaanotat sijainteja sisäisestä GPS:stä näpäyttämällä ja valitsemalla Koje / Sijainti.Näpäytä Asetukset ja määritä Koord. näyttö -kentän arvoksi Globaali