Mallidatajoukot

Oletko kiinnostunut tutustumaan Trimble Access:n ominaisuuksiin, mutta sinulla ei ole vielä sopivaa dataa? Lataa yksi mallidatajoukoistamme, niin saat lisätietoja Trimble Access:n tietyistä ominaisuuksista.

Braintree

Hyödyllinen esimerkki työhön linkitetystä DXF-tiedostosta.

ZIP-tiedoston lataaminen

IFC from Korec

Hyödyllinen esimerkki IFC-tiedostosta, jonka avulla voit esitellä BIM-mallin tarkasteluominaisuuksia Trimble Access:ssa, kuten kohteiden näyttämistä tai piilottamista BIM-työkalurivin ja Rajausruudun avulla.

ZIP-tiedoston lataaminen

Carpark TNZ

Esimerkkityö, jossa käytetään ominaisuuskoodattuja pisteitä ja viivoja linkitetyllä FXL-tiedostolla.

ZIP-tiedoston lataaminen

Verkkokarttapalvelut (WMS)

Projektityyppi, esittelee ominaisuudet 1 ja 2 jne.

ZIP-tiedoston lataaminen

Old Stone House

Skannaa pistepilvitietoja, jotka on tallennettu Trimble SX10 Scanning -takymetrillä:lla, sekä RXL-tietietoja.

ZIP-tiedoston lataaminen