Rover-radion datalinkin määrittäminen

Jos haluat saada GNSS-korjauksia roverissa radiodatalinkin kautta, yhdistä maastotietokone, jossa on Trimble Access auki, Trimble GNSS -vastaanottimeen, jossa on sisäinen radio tai EMPOWER RTK Radio -moduuli.

Tarvittaessa voit käyttää kaapelilla liitettyä ulkoista radiota. Tämä on harvinaisempi työnkulku, koska erillisen radion kantaminen lisää sauvan painoa. Lisätietoja yhteyden määrittämisestä ulkoiseen radioon on kohdassa To configure a base radio data link.

Yhteyden määrittäminen vastaanottimen sisäiseen radioon tai EMPOWER RTK Radioin:

1. Yhdistä maastotietokone vastaanottimeen Bluetooth-yhteydellä.
  2. Näpäytä ja valitse Asetukset/ Mittaustyylit.Valitse vaadittava mittaustyyli. Näpäytä Muokkaa.
  3. Valitse Roverin datayhteys.

4. Aseta Tyyppi-kenttään Radio.
  5. Valitse Radio-kentästä käyttämäsi radion tyyppi. Valitse Vastaanottimen sisäinen tai EMPOWER RTK Radio.

6. Näpäytä Yhdistä muodostaaksesi yhteyden valitsemaasi radioon ja muokataksesi sen sisäisiä asetuksia.

1. Jos radio on kaksikaistainen radio, valitse käytettävä taajuuskaista.

2. Jos radiota käytetään vain signaalien vastaanottoon, voit ehkä vaihtaa toimintamaata. Jos tämä asetus on käytettävissä, aseta se toimintamaaksi tai -alueeksi muuttaaksesi käytettävissä olevia taajuuksia.

Useimmissa tapauksissa Maa on esiasetettu, etkä voi muuttaa tätä asetusta.

3. Select the radio Frequency to use.

Näpäytä Lisää taajuus lisätäksesi uuden vastaanottotaajuuden roverin radioon. Syötä uusi taajuus ja näpäytä Lisää. Uusi taajuus lähetetään radioon ja lisätään saatavissa olevien taajuuksien luetteloon. Jos haluat käyttää uutta taajuutta, sinun tulee valita se listalta.

4. Valitse Rover-radiotila.

7. Napauta Hyväksy.

Kun aloitat mittauksen Trimble Access:ssa, tilariville ilmestyy radiosignaalikuvake . Jos punainen risti piirretään radiosignaalikuvakkeen päälle, tukiaseman ja rover-vastaanottimien välisessä datalinkissä on ongelma.

When connected to the radio, you can tap the radio signals icon in the status bar to review the radio configuration and change the radio's internal settings, if required.