Nykyisen sijainnin tiedot

Jos tallennin on yhteydessä GNSS-vastaanottimeen, näpäytä tilarivin vastaanotinkuvaketta ja valitse Paikannus tarkastellaksesi vastaanottimen nykyistä sijaintia.

Kun käytetään maastotietokonetta, jossa on sisäinen GPS, kytkettyä GNSS-vastaanotinta käytetään aina ensisijaisesti sisäisen GPS:n sijaan.

Jos antennin korkeus on määritetty, ohjelmisto laskee paalin kärjen sijainnin.

Jos käytät sisäänrakennetulla kallistuman tunnistimella varustettua GNSS-vastaanotinta, ohjelmisto näyttää nykyisen kallistusetäisyyden.

Sijaintiruutu ei sovella kallistuskorjauksia paikannuksiin, joten näytöllä näkyvä paikannus on korjaamaton.

Tallenna nykyinen sijainti näpäyttämällä Tall.Katso Vastaanottimen nykyisen sijainnin tallentaminen.

Sijainti näkyy koordinaatteina, jotka on valittu Koordinaattinäkymän kentältä.Muokkaa Koordinaattinäkymän asetuksia näpäyttämällä Koordinaattinäkymän asetukset.

Näytä Tukiasema tarkastellaksesi tukiaseman antennin sijaintia.