Ulkoisen radion yhdistäminen GNSS-vastaanottimeen

Kun käytät radiota RTK-mittauksessa, voit yhdistää laitteet käyttäen kaapeleja tai Bluetoothia.

Saadaksesi tietoa Bluetoothista katso Bluetooth-liitännät.

Laitteiden yhdistäminen kaapeleja käyttäen:

1. Jos käytät erillistä GNSS-antennia, käytä GNSS-antennikaapelia yhdistämään GNSS-antenni GNSS-vastaanottimen GPS-porttiin.

Kun kytket kaapeleita, kohdista pistokkeen punainen piste liittimen punaiseen viivaan ja työnnä pistoke varovasti liittimeen.Älä työnnä pistokkeita väkisin vastaanottimen portteihin.

2. Kytke radion antenni radioon käyttämällä antenniin liitettyä kaapelia.
  3. Kytke radio GNSS-vastaanottimen porttiin 3 asianmukaisella kaapelilla.
  4. Jotkin kolmannen osapuolen radiot tarvitsevat erillisen virtalähteen. Jos ulkoista virtalähdettä tarvitaan, kytke virtalähde 0-kuorisella Lemo-kytkennällä vastaanottimen porttiin 2 tai 3.
  5. Kytke maastotietokone GNSS-vastaanottimen porttiin 1 0-kuorisella Lemo–Hirose-kaapelilla.