GNSS-signaalin seurannan asetukset

Jos haluat käyttää GNSS-konstellaation havaintoja reaaliaikaisessa tai jälkilasketussa mittauksessa, sinun tulee ottaa seuranta käyttöön kaikille haluamillesi tyypeille sekä Roverin että Tukiaseman asetusten näkymässä. Reaaliaikaisessa mittauksessa seuratut signaalit lähetetään RTK-tietovirrassa.Jälkilasketussa mittauksessa seuratut signaalit tallennetaan kirjattuun dataan.

• Asemavastaanottimen tulee seurata myös roverin vastaanottimen seuraamia GNSS-signaaleja.
  • Jos aktivoit seurannan satelliittisignaaleille, joita tukiasema ei seuraa ja joita ei ole tukiaseman lähettämissä RTK-viesteissä, rover ei käytä näitä signaaleja RTK-mittauksissa.
  • Säästä vastaanottimen akun virtaa ottamalla käyttöön ainoastaan ne signaalit, jotka ovat saatavilla käyttämissä tukiasematiedoissa.
  • GNSS-mittausten, joiden suorittamiseen käytetty piiriohjelmistoversio on vanhempi kuin 6.00, on sisällettävä joko GPS- tai BeiDou-havaintoja, ja signaalinseurannan molemmissa GNSS-konstellaatioissa on oltava käytössä uusissa mittaustyyleissä. Jos poistat yhden käytöstä, toisen konstellaation seuranta otetaan käyttöön automaattisesti.
  • GNSS-signaalin seurantavaihtoehtoja ei näytetä Trimble DA2 -vastaanotinta käytettäessä