OmniSTAR-differentiaalikorjauspalvelu

OmniSTAR® on satelliittipohjainen differentiaalikorjausten lähetysjärjestelmä.

OmniSTAR-korjaussignaalit ovat käytettävissä maailmanlaajuisesti, mutta ne vaativat OmniSTARia tukevan GNSS-vastaanottimen ja sopimuksen OmniSTARin kanssa.

OmniSTAR-signaalit lähettävät differentiaalikorjattuja sijainteja, joiden käyttämiseen ei tarvita radiota.Voit käyttää OmniSTAR -ohjelmaa:

• reaaliaikaisessa differentiaalisessa maanmittauksessa
  • RTK-mittauksissa, kun radiolinkkiyhteys on katkennut

OmniSTARkorjauksen sopimuksia on eritasoisia:

• OmniSTAR HP, G2 ja XP – kaikki näytetään Trimble Access-ohjelmassa tunnisteella OmniSTAR HP
  • OmniSTAR VBS – näytetään ohjelmassa Trimble Access ohjelmana OmniSTAR VBS

OmniSTAR-sopimuksen päättymispäivä näkyy OmniSTAR-alustus -näytöllä tai kohdasta Koje / Vastaanottimen asetukset.

OmniSTAR-mittauksessa on käytettävissä QC1-laadunvalvontatiedot, mutta QC2 ja QC3 eivät ole käytettävissä.

Kun haluat seurata OmniSTAR-satelliitteja, aloita mittaus käyttäen mittaustyyliä joka määrittelee OmniSTAR:n Satelliittikorjaus -palveluksi.Kun lopetat mittauksen, seuraavat mittaukset seuraavat OmniSTAR-satelliitteja, kunnes käynnistät uuden mittauksen käyttäen mittaustyyliä, joka ei määrittele OmniSTAR:a kohtaan Satellite differential.

Aloittaaksesi mittauksen katso OmniSTAR-mittauksen aloittaminen.