Navigointi pisteelle

Jos maastotietokone on kytkettynä GNSS-vastaanottimeen tai käytät maastotallenninta, jossa on sisäinen GPS, voit navigoida pisteelle

• takymetrimittauksen aikana jos menetät prismalukituksen
  • ennen kuin aloitat mittauksen.

Kun käytetään maastotietokonetta, jossa on sisäinen GPS, kytkettyä GNSS-vastaanotinta käytetään aina ensisijaisesti sisäisen GPS:n sijaan.

Navigointi pisteeseen -toiminto käyttää viimeisimmässä GNSS-mittaustyylissä käytettyjä asetuksia.

Jos käytät GNSS-vastaanotinta, joka voi seurata SBAS-signaaleja, voit käyttää SBAS:n paikannuksia autonomisten paikannuksien sijasta silloin, kun radiolinkki on alhaalla.Käyttääksesi SBAS:n paikannuksia sinun tulee asettaa mittaustyylissä Satelliitin differentiaalin kenttään SBAS.

1. Navigoidaksesi pisteeseen voit

• Valita pisteen kartalta.Näpäyttää tämän jälkeen karttaa ja pitää sitä pohjassa ja valita Navigointi pisteeseen.
    • Näpäytä ja valitse Koje tai Vastaanotin / Navigointi pisteeseen.
  2. Täyttää muut kentät tarpeen mukaan.
  3. Muuta näyttömoodia näpäyttämällä Asetukset.Näyttöasetukset vastaavat Merkintäasetuksien näyttöasetuksia.Katso Merkinnän navigointinäyttö.
  4. Näpäytä Aloita.
  5. Käytä nuolta navigoidaksesi pisteeseen, joka näytetään ristinä. Kun olet lähellä pistettä, nuoli katoaa ja häränsilmäsymboli ilmestyy. Ruutuun ilmestyy lisäksi koordinaatisto, joka muuttaa asteikkoa kun liikut lähemmäksi prismaa.

Kun olet pisteellä, napakymppisymboli peittää ristin.

6. Vaadittaessa merkitse piste.
  7. Tallenna piste näpäyttämällä Sijainti ja näpäytä sitten Tall.