Kuvien kaappaaminen tallentimen kameralla

Voit kaapata kuvia tallentimen sisäänrakennetulla kameralla Trimble Access -ohjelmistosta käsin.

Tallentimen sisäänrakennetulla kameralla kaapatut kuvat tallennetaan tyypillisesti Kuvat-kansioon. Näiden tiedostojen tallennuspaikkaa voi muuttaa joillain laitteilla, mutta Trimble suosittelee tiedostojen tallentamista Kuvat-kansioon, sillä Trimble Access -ohjelmisto valvoo Kuvat-kansiota ja siirtää sinne tallennetut kuvat <työn nimi> Files -kansioon. Jos tiedostot tallennetaan toiseen paikkaan, ohjelmisto ei voi havaita uusien tiedostojen saapumista ja näin siirtää niitä.

Jos maastotietokone on Android-pohjainen Trimble, sinun täytyy avata maastotietokoneen kamerasovellus Trimble Access -kojeen Trimble Access -ohjelmistosta käsin pystyäksesi havaitsemaan milloin kuva tallennetaan Kuvat-kansioon. Jos olet jo avannut kamerasovelluksen, sulje se ja avaa se Trimble Access -ohjelmistosta käsin.

1. Näpäytä ja valitse Koje / Kamera.Tallentimen kamerasovellus avautuu.

2. Jos kuvaruutu näyttää kuvaa sinusta, etupuolella oleva kamera (selfie-kamera) on valittuna.Vaihda taaksepäin osoittavaan kameraan näpäyttämällä ylävasemmalla olevaa Vaihda kameraa -kuvaketta.
  3. Muuttaaksesi kameran tai kuvan asetuksia näpäytä Asetukset-kuvaketta ja tee muutokset.Katso lisätietoja tallentimen käyttöoppaista.
  4. Sijoita tallennin kaappaamaan haluttu kuva ja näpäytä tallentimen kamerapainiketta tai OK-painiketta kaapataksesi kuvan.
  5. Sulje kamera näpäyttämällä ruutua ja sen jälkeen X oikeassa yläkulmassa.

Jos valitsit Näytä yhdessä uuden mediatiedoston kanssa -vaihtoehdon kun konfiguroit mediatiedoston asetukset, mediatiedoston kuvaruutu ilmestyy ja näyttää kuvan esikatselun. Tämä mahdollistaa Linkitä -metodin muuttamisen, jos linkitys tehdään pistenumeron perusteella myös pistenumeron muuttamisen.

Jos Näytä uuden mediatiedoston kanssa -asetusta ei ole valittuna, kuvaa ei näytetä ja se linkitetään automaattisesti työn ominaisuuksien Mediatiedosto-ruudussa valitsemaasi vaihtoehtoon.

6. Napauta Hyväksy.