Geotagin lisääminen kuvaan

Geotagi lisätään tiedostoina linkitettyihin JPG-kuviin, kuvan attribuuttiin tai pisteen mediatiedostoon.

Kun kuvat on merkitty geotageilla, tiedoston ominaisuuksiin kuuluvat GPS-koordinaatit siitä, missä kuva on otettu, aikaleima, joka osoittaa, milloin kuva on otettu, ja tarvittaessa muut asiaankuuluvat tiedot, kuten pistenumero kuvan kuvauksena sekä tarvittaessa käyttäjänimi.

Jos haluat tarkastella paikkamerkintätietoja, valitse kuva laitteesi resurssienhallinnassa ja tarkastele tiedoston ominaisuuksia tai tietoja .

Geokoodaustietoa ei voi poistaa kuvasta.