Kojeen yhteyksien ruutu

Kun yhteys on muodostettu Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä -sovellukseen, voit vaihtaa toiseen yhteysmenetelmään, lopettaa mittauksen tai katkaista yhteyden kojeeseen Yhteydet-ruudusta.

Avaa Yhteydet-ruutu seuraavasti:

1. Näpäytä tilarivin kojeikonia tarkastellaksesi Kojetoimintojen ruutua.

2. Näpäytä Yhteydet.

Vaihda nykyisestä kytkentätavasta eri kytkentätapaan näpäyttämällä Vaihda LR-radioon tai Vaihda Wi-Fiin.Vaihda automaattisesti USB:hen yhdistämällä kaapeli kojeesta tallentimeen.

Lopeta mittaus näpäyttämällä Lopeta mittaus.

Katkaise yhteys kojeesta näpäyttämällä Katkaise yhteys. Automaattinen yhteyden muodostus on poissa käytöstä, kun valittuna on Katkaise yhteys.