Kojeen salasana

Jos liitetty koje on Trimble SX12 Scanning -takymetrillä ja siihen on asennettu piiriohjelmistoversio S2.8.x tai uudempi ja Trimble Access muodostaa yhteyden kojeeseen Wi-Fi- tai Wi-Fi HaLow -yhteyden kautta, sinua saatetaan pyytää antamaan kojeen salasana.

Kun olet antanut kojeen salasanan, Trimble Access-ohjelmisto tallentaa ja muistaa jokaisen kojeen salasanan, johon muodostat yhteyden.

Kojeen salasanatoiminto ei ole käytettävissä TDC600 model 2 -kannettavalla. Et voi yhdistää tämän tyyppistä maastotietokonetta SX12:een, jonka käyttäjän määrittämä salasana on asetettu Wi-Fi-yhteydellä, ellet ensin palauta kojeen salasanaa tehdasasetuksiin. Voit nollata salasanan painamalla kojeen virtapainiketta nopeasti 5 kertaa.

Lisätietoja yhteyden muodostamisesta kojeeseen Wi-Fi-yhteydellä on ohjeaiheessa Kojeen Wi-Fi-yhteydet.