Prismavalaistus

Kun työskentelet pimeässä ympäristössä käyttäen Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä -sovellusta, käytä prismavalaistusta paikantaaksesi ja nähdäksesi prismat helpommin. Prismavalaistus toimii parhaiten käytettäessä ensisijaista kameraa.

DR-tilassa mitattua pistettä tallennettaessa prismavalaistuksen valo ja laser välkkyvät EDM-asetusten ruudun Laserin välkyntä -kentässä määritetyn monta kertaa.Katso EDM-asetukset.

Käynnistä tai sulje prismavalaistus milloin tahansa napauttamalla tilarivin kojekuvaketta ja napauta sen jälkeen TIL.

Valaistusmenetelmän asetus:

1. Näpäytä tilapalkin kojekuvaketta.
  2. Näpäytä PV-painiketta ja pidä sitä painettuna.Prismavalaistuksen kuvaruutu ilmestyy ruutuun.
  3. Valitse Prismavalaistus käytössä -valintaruutu.
  4. Valitse Valaistuksen kentältä Vilkkuva tai Jatkuva.

Valaistusta voidaan hallita skannauksen tai panoraaman kaappauksen aikana käyttämällä ensisijaista kameraa asettamalla Prismavalaistuksen Pois päältä tai Jatkuvaksi Skannauksen tai Panoraaman ruudussa.

Kun kaappaat kuvia, jotka eivät ole panoraamoja, kuten esimerkiksi Kuva mittauksessa, kuvassa näkyvä prismavalaistus riippuu kuvan ottohetken TIL-tilasta.

Kun skannaat tai kaappaat panoraaman käyttäen yleiskuvakameraa ja jos prismavalaistus on käytössä, ohjelmisto ottaa prismavalaistuksen automaattisesti pois päältä skannauksen ajaksi.