Ohjausvalo

Ohjausvalo on valo, joka opastaa prismakäyttäjää oikeaan suuntaan. Ohjausvalo ei ole käytössä, kun maastotietokone on kytkettynä kojeeseen, jossa on kamera, teholaserosoitin tai pitkän kantaman FineLock.

DR-tilassa mitattua pistettä tallennettaessa ohjausvalo ja laser välkkyvät EDM-asetusten ruudun Laserin välkyntä -kentässä määritetyn monta kertaa.Katso EDM-asetukset.

Ohjausvalon laittaminen päälle ja pois:

1. Näpäytä tilarivin kojeikonia tarkastellaksesi Kojetoimintojen ruutua.

2. Näpäytä Ohjausvaloa.

Ohjausvalon nopeuden määrittäminen:

1. Näpäytä Kojetoimintojen ruudun Ohjausvalon painiketta ja pidä se pohjassa.
  2. Valitse Ohjausvalo käytössä -valintaruutu.
  3. Valitse tarvittava nopeus Nopeuden kentässä.

Kun Auto on valittuna, ohjausvalo vilkkuu nopeasti, kun prisma on lukittuna, ja hitaasti, kun prismaa ei ole.