Käännä

Jos käytät servo- tai robottikojetta , voit ohjata kojeen liikkeitä Käännä -toiminnoilla.

1. Näpäytä tilarivin kojeikonia tarkastellaksesi Kojetoimintojen ruutua.

2. Näpäytä Käännä kohti.
  3. Kääntääksesi kojetta:

• vaakasuunnassa 90° vasempaan tai oikeaan tai 180° näpäytä sopivaa näppäintä näytön alareunassa.
    • vaakasuoraan tai vertikaaliseen kulmaan valitse HA tai VA Menetelmä-kentällä ja syötä kulman arvo Käännä kohteeseen -kenttään.
    • sekä vaaka- että pystykulmaan valitse HA & VAMenetelmänMethod kentältä ja syötä vaakakulma Käännä HA -kenttään ja pystykulma Käännä VA -kenttään.
    • tiettyyn pisteeseen valitse Piste Menetelmän kentältä ja syötä tai valitse piste Pisteen nimen kenttään, tai valitse piste kartalta.Jos valittuna on useampi kuin yksi piste, koje kääntyy viimeiseksi valittua pistettä kohti.
    • etäisyyden mukaan valitse Etäisyys Menetelmän kentältä ja syötä sen jälkeen etäisyys nykyisestä sijainnistasi pisteeseen, jossa koje menetti lukituksen.Tämä avustaa Etsinnässä, kun etsit prismaa, jonka lukitus on menetetty.
  4. Määritä koje hakemaan prisma ja lukittumaan siihen näpäyttämällä Haku.Näyttöön tulee viesti Haetaan..., ja koje aloittaa prisman hakemisen.
  5. Näpäytä Käännä. Koje kääntyy syötettyihin kulmiin tai syötettyyn pisteeseen.