Internet-yhteyden muodostaminen erillisen älypuhelimen avulla

Voit yhdistää tallentimen internetiin erillisin älypuhelimen avulla. Yhdistä älypuhelin tallentimeen käyttäen Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyttä. Tallennin käyttää älypuhelimen 3G- tai 4G-mobiililaajakaistaverkkoa internet-yhteyden muodostamiseen.

Wi-Fi-yhteydellä on yleensä nopeampia datayhteyksiä, mutta se käyttää enemmän akkuvirtaa molemmilla laitteilla Bluetoothiin verrattuna.

Sinulla voi kerrallaan olla yksi aktiivinen Wi-Fi-yhteys, joten jos olet yhdistänyt tallentimen Trimble SX10- tai SX12 Scanning -takymetrillä:een Wi‑Fin kautta, sinun tulee muodostaa yhteys älypuhelimeen Bluetoothin kautta.