Mukautetut tuontimuodot

Voit muokata näitä etukäteen määritettyjä formaatteja vastaamaan erityistarpeitasi tai käyttää niitä malleina luodessasi täysin uutta omaa tuontiformaattia.

Voit tehdä pieniä muutoksia etukäteen määritettyihin formaatteihin millä tahansa tekstieditorilla, kuten Microsoft Notepad.

Ennalta määrätyn formaatin muuttaminen tarjoaa seuraavia etuja:

• Tärkeät tiedot voidaan näyttää ensin.
  • Data voidaan määrätä sopimaan sinun vaatimuksiisi.
  • Tarpeeton tieto voidaan poistaa.
  • Näyttämistä varten voidaan laskea lisätietoja, esimerkiksi lisäämällä sivusiirtymät raportoituihin arvoihin.
  • Pisteen suunniteltua korkeutta voidaan muokata merkintämittauksen suorittamisen jälkeen.
  • Jopa 10 ylimääräistä suunniteltua korkeutta ja niiden pystysiirtymäarvoa on määritettävissä ja muokattavissa sekä ylimääräisiin korkeuksiin liittyvät korkeudet ovat raportoitavissa.
  • Fontin kokoa ja väriä voidaan muuttaa sopimaan sinun vaatimuksiisi

Trimble suosittelee mukautettujen XSLT-tiedostojen tallentamista uudella nimellä.Jos säilytät alkuperäisen nimen, ennalta määrätyt XSLT-tiedostot korvataan kun vaihdat uuteen tallentimeen, jolloin kaikki mukautetut muutokset menetetään.