Datan suodattaminen villikorttihakua käyttäen

Jos haluat suodattaa pistetietoja käyttämällä jokerimerkkejä, käytä yhtä seuraavista menetelmistä:

• Näpäytä Pistehallinnan näytössä .
  • Napauta Kartta -työkalurivillä tai Video -työkalurivillä, valitse Suodin -välilehti ja napauta sitten.

Villikorttihakuikkuna avautuu.Syötä tarvitsemasi hakukriteerit Pisteen nimen, Koodin ja Kommentin kenttään sekä Kuvauskenttään, jos se on käytössä.

Käytä villikorttihakua käyttämällä merkkejä * (useille merkeille) ja ?(yhdelle merkille). Erillisille kentille määritetyt suotimet käsitellään yhdessä ja vain pisteet, jotka täyttävät kaikki suodatusehdot, näytetään. Käytä *-merkkiä kaikissa kentissä, joita et halua suodattaa. Suodatuksessa ei erotella isoja ja pieniä kirjaimia. Esimerkiksi:

Piste Koodi Descr.1 Descr.2 Huom. Esimerkkitulokset

*1*

*

*

*

*

1, 10, 2001, 1a

1*

*

*

*

*

1, 10, 1a

1?

*

*

*

*

10, 1a

*1*

Aita

*

*

*

Kaikki pisteet, joiden nimissä on numero 1 ja joissa koodi = Aita

*1*

*Aita*

*

*

*

Kaikki pisteet, joiden nimissä on numero 1 ja koodi, jossa on Aita

1???

*

*

*

väärä*

Kaikki pisteet, joiden nimi alkaa numerolla 1 ja joka on 4 merkkiä pitkä ja joilla on merkintä, joka alkaa ”väärällä”

*

Puu

Haapa

25

*

Kaikki pisteet, joissa koodi = puu ja Kuvaus 1 = Haapa ja Kuvaus 2 = 25

Hakutulokset palauttavat pisteitä tiedostoista, jotka on linkitetty työhön, joka täyttää hakukriteerisi, vaikka ne eivät juuri nyt näy kartalla.

Suodatinkuvake on keltainen silloin, kun suodatin on käytössä.Poista suodin käytöstä näpäyttämällä Reset tai määritä kaikkiin kenttiin *.

Suodatinasetukset nollautuvat kartalla silloin, kun vaihdat työtä.

Pistehallinnassa suodatusasetukset jäävät muistiin, mutta niitä ei käytetä, jos Pistehallinta suljetaan.Ota suodatusasetukset käyttöön uudelleen näpäyttämällä ja näpäytä sitten Hyväksy.