Ominaisuuksien luominen Mittauskoodien kontrollikoodeja käyttämällä

Tässä osiossa kuvataan ominaisuuksien luominen Mittauskoodit-kaavakkeen kontrollikoodeja käyttäen.Voit lisäksi luoda ominaisuuksia käyttäen Pisteen mittauksen tai Topon mittauksen kaavakkeen kontrollikoodeja.

Luodessasi ominaisuuksia havaintoja mitattaessa:

• Valitse aina ensin ominaisuuskoodi ja sen jälkeen kontrollikoodi.
  • Voit vaadittaessa valita useamman kuin yhden kontrollikoodin havaintoa kohti. Riittää, kun valitset vaaditut kontrollikoodit työkalupalkista.
  • Jos ominaisuus käyttää useita ominaisuuskoodeja, tai kun asetat ominaisuuksia jonoon, näpäytä Mittauskoodien kaavakkeen Moni-koodi-painiketta ja valitse linjaominaisuuskoodit ensin ja valitse sen jälkeen kontrollikoodit CAD-työkalupalkista. Aktiivisten kontrollikoodien painikkeet eivät ole keltaisia Moni-koodi-painiketta käytettäessä.

• Kun luot ominaisuuksia sitä mukaan kun mittaat pisteitä, työnkulku on hieman erilainen kun käytät Pisteiden mittaamisen tai Topon mittaamisen kaavaketta etkä Mittauskoodien kaavaketta. Valitset Mittauskoodien kaavakkeesta ensin kontrollikoodin toiminnon CAD-työkalupalkista ja sen jälkeen ominaisuuskoodin, sillä ominaisuuskoodin valitseminen käynnistää yleensä mittauksen.Pisteiden mittaamisen tai Topon mittaamisen kaavakkeesta valitset ensin linjaominaisuuskoodin Koodin kentästä ja käytät sen jälkeen CAD-työkalupalkkia liittääksesi kontrollikoodin Koodin kenttään.
  • Koska kontrollikoodeja käytetään normaalisti ainoastaan kerran kokonaisuuden alussa tai lopussa, käyttäessäsi Koodien mittauksen tai Topon mittauksen kaavaketta kontrollikoodit poistetaan automaattisesti Koodin kentästä sen jälkeen, kun piste on mitattu.Ominaisuuskoodi jää Koodin kenttään valmiina ominaisuuden seuraavaa pistettä varten.