Verkkokartat

Kartan taustat tarjoavat kontekstin tiedoillesi. Sen sijaan, että lisäisit omia taustakuvia ja mahdollisesti tarkastelisit vanhentuneita tietoja, voit lisätä verkkokartan, joka käyttää verkkokartan tarjoajan ajantasaisia tietoja. Käytettävissä olevat karttatiedot voivat sisältää maarekisterikerroksia, maan topografiaa tai teitä. Valitse sopiva palvelu sijaintisi saatavuuden, tietotarpeidesi ja työnkulkusi mukaan.

Jos verkkokartan tarjoaja edellyttää kirjautumistietoja, kuten käyttäjänimen ja salasanan tai muita URL-tietoja, voit valita ja määrittää sopivan kirjautumistavan Trimble Access:ssa, kun verkkokartan, jotta kirjautumistietosi välitetään palveluun muodostaessasi yhteyden.

Lisätietoja verkkokartan määrittämisestä tai vianmäärityksestä on tukihuomautuksessa Web map support in Trimble Access, jonka voi ladata Tukitiedotteet-sivulta.