Kohteiden valitseminen kartalla

Kartalta voit valita työn pisteitä, viivoja, kaaria ja murtoviivoja sekä kohteita linkitetyistä tiedostoista, mukaan lukien BIM-mallin kohteet tai laserkeilattuja pisteitä laserkeilauspistetiedostoista.

Ohjelmistolomakkeet ilmestyvät kartan viereen niin, että voit tarkastella karttaa ja valita kartalta kohteita silloinkin, kun lomake on auki.

• Jos haluat valita kohteita linkitetystä tiedostosta, tiedosto ja sen ominaisuustaso on asetettava valittavissa oleviksi Tasonhallinnassa. Katso Karttatiedostotasojen hallinta. Et voi valita pisteitä kartalla näkyvästä taustakuvasta.

• Valitakseen pinnan BIM-mallin täytyy näkyä kartalla kiinteänä esineenä eikä rautalankamallina. Katso Karttatietojen läpinäkyvyys.