RXL-tiedostot

RXL-tiedostot määrittelevät linjauksen, ja määritys voidaan suorittaa Trimble Access Tie- tai Trimble Business Center-ohjelmistossa tai lukuisissa kolmansien osapuolien suunnitelmapaketeissa, kuten Autodesk AutoCAD Land Desktop, Autodesk Civil 3D, Bentley InRoads ja Bentley GEOPAK. RXL-tiedostoja voidaan jakaa helposti töiden kesken ja muiden maastotietokoneiden kanssa.

Linjauksia voidaan käyttää Mittaus- tai Tie-sovelluksessa:

• Mittaus-sovelluksessa olevilla linjauksilla on aina vaakasuora komponentti. Pystysuora komponentti on valinnainen.

• Sen lisäksi, että niillä on vaaka- ja pystysuora komponentti, Tie-sovelluksessa olevat linjaukset voivat lisäksi sisältää mallipohjia, kallistus- ja levennystietueita ja lisäpisteitä ja -jonoja, jotka määrittävät lisäkomponentteja.

Jos RXL-tiedosto sisältää näitä lisäkomponentteja, niitä ei voi merkitä MittausMerkintä-valikosta.Sinun tulee käyttää TieMerkintä-valikkoa merkitsemään komponentteja, jotka eivät ole vaakasuora tai pystysuora linjaus.