Viivan tai murtoviivan tasaaminen

1. Valitse kartalta tasattava viiva/murtoviiva.
  2. Näpäytä karttaa ja pidä sitä painettuna ja valitse Tasaa viiva/Tasaa murtoviiva.
  3. Anna Vaakasiirtymän ja / tai Pystysiirtymän arvo.Muuta siirtymän suuntaa näpäyttämällä asianmukaisen siirron kentän vieressä olevaa -painiketta.
  4. Muuta Välimatkat laskentatapaa näpäyttämällä Asetukset.Katso Laskenta-asetukset.
  5. Syötä nimi ja vaadittaessa koodi uudelle viivalle/murtoviivalle.
  6. Jos olet tasauttamassa murtoviivaa, syötä Alkupaalu ja Paaluväli.
  7. Näpäytä Tall.