Kartan asetukset

Käytä Kartta-asetuksia muuttaaksesi Kartta-ruudussa näkyvien tietojen ulkomuotoa ja konfiguroidaksesi kartan käyttäytymisen.

Avaa Kartta-asetukset napauttamalla ja valitse Asetukset.Saatavissa olevat asetukset riippuvat kytketystä kojeesta.

Muuta kartalla näkyviä tietoja, kuten tunnuksia ja symboleita, näpäyttämällä ja valitse listalta vaihtoehto.

Seuraavat asetukset ovat työkohtaisia ja ne tulee asettaa kartassa kutakin työtä varten: pystysuoran suurentelun asteikon, maatason ja pinnan asetukset. Muut asetukset koskevat kaikkia töitä.