Ominaisuuskoodien valitseminen kohdassa Pisteiden mittaus tai Topon mittaus

Valitse kohdekoodi Koodiluettelon pisteelle.Avaa Koodiluettelo-lomake tekemällä jokin seuraavista:

• Napauta Koodi-kentän sisällä olevaa kohtaa Mittauksen kaavakkeessa.
  • Paina oikeaa nuolinäppäintä mitatessasi pistettä.

Koodiluettelon kaavake listaa kaikki valitun ominaisuuskirjaston sisältämät koodit. Lisätietoa koodien valinnasta ja Koodiluettelon suodatuksesta löytyy alla olevista osioista.

Käytä koodia olemassa olevasta pisteestä uudelleen nopeasti napauttamalla Mittauksen kaavakkeen Koodin kentän sisäpuolta tai koodin Koodin kenttää Koodiluettelon kärjessä ja napauta sitten olemassa olevaa pistettä kartalla.Ohjelmisto täyttää Koodikentän valitun pisteen koodilla.