Tiesuunnitelmatiedostot

Tien suunnitelmatiedostot ovat yksittäisiä tiedostoja, jotka koostuvat linjauksesta (tien keskilinjasta), jossa on yksi tai useampi tietä määrittävä jono tai siihen liittyviä poikkileikkausmalleja. Kaikki paalutus johdetaan linjauksesta.

Tuetut tiesuunnitelmatiedostot ovat RXL- ja LandXML-tiedostoja.

Lisätietoja näiden tiedostojen luomisesta ja käyttämisestä on kohdassa Trimble Access Tie:

Tie-ohjelmisto tukee LandXML-teitä, joissa elementit tai leikkauspisteet määrittelevät vaakageometrian.LandXML-tiedostoja, joissa on spiraali-kaari-yhteydellä määritettyjä kaaria, ei kuitenkaan tueta.