Automaattisen yhdistämisen asetukset

Kun automaattinen yhteyden muodostaminen on käytössä, Trimble Access -ohjelmisto yrittää oletusarvoisesti luoda yhteyden tallentimeen yhdistettyyn GNSS-vastaanottimeen tai takymetriin automaattisesti heti, kun käynnistät ohjelmiston.Tuettujen kojeiden ja vastaanottimien luettelo löytyy kohdasta Tuetut laitteet.

Kun ohjelmisto yrittää muodostaa yhteyttä laitteeseen, automaattisen yhteydenmuodostamisen kuvake vilkkuu tilarivillä. Jos ohjelmisto on konfiguroitu muodostamaan yhteys automaattisesti eri tyyppisiin laitteisiin, tilarivillä näkyy eri kuvake silloin, kun ohjelmisto yrittää muodostaa yhteyttä kuhunkin laitetyyppiin.

Sinun ei tarvitse odottaa ohjelmiston muodostavan automaattisen yhteyden.Voit pakottaa ohjelmiston muodostamaan yhteyden tallentimelle yhdistettyyn laitteeseen valitsemalla mittaustyylin ja aloittamalla mittauksen.

Jos automaattisen yhteyden kuvakkeessa on useita eri kuvakkeita ja punainen X , automaattinen yhteys on otettu pois kaikilta laitetyypeiltä.