Tiedostojen ja kansioiden valitseminen

Kun suoritat ohjelmistotoimintoja, joiden avulla voit valita tiedostoja tai kansioita, ohjelmisto näyttää Trimble Access-tiedostoselaimen.

Riippuen ohjelmistonäytöstä, josta avaat Trimble Access-tiedostoselaimen, voit ehkä valita tiedostoja ja selata kansioita mistä tahansa seuraavista sijainneista:

• Tämä maastotietokone

Voit valita ja käyttää tiedostoja niiden nykyisestä tiedostosijainnista maastotietokoneella. Järjestelmätiedostot kopioidaan System Files-kansioon, joka sijaitsee Trimble Data-kansiossa.

Seuraavat sijainnit on kiinnitetty tälle maastotietokoneelle:

• Maastotietokoneen pääasiallinen sisäinen tallennuspaikka.

• Projektit-kansio, joka sijaitsee Trimble Data-kansiossa.

• Maastotietokoneen käyttöjärjestelmän oletusarvoinen Lataukset-kansio .

Jos haluat lisätä omia suosikkikansioitasi, siirry kansioon, napauta kansiota pitkään oikeassa ruudussa ja valitse Kiinnitä pikakuvakkeisiin.

• Trimble Connect

Jos työskentelet pilviprojektissa ja maastotietokone on yhteydessä internetiin, voit valita tiedostoja kohdasta Trimble Connectista, kun lisää tiedostoja Tasonhallintaiin.

Tiedostot, jotka valitset Trimble Connectista, ladataan automaattisesti Trimble Data-kansion oikeaan sijaintiin.

• SD-muistikortti

Jos maastotietokoneeseen on asennettu SD-muistikortti (flash-muisti), voit valita ja käyttää muistikortilla olevia tiedostoja niiden nykyisestä tiedostosijainnista.

• USB-asema

Jos asetat USB-aseman maastotietokoneeseen, voit valita tiedostoja USB-asemasta. USB-asemasta valitsemasi linkitetyt tiedostot kopioidaan ensin <project>-kansioon tai System Files-kansioon, joka sijaitsee Trimble Data-kansiossa, ja linkitetään sitten työhön.

Android-maastotietokoneilla USB-asemat on alustettava FAT32-muotoon. Kun yhdistät USB-aseman TCU5 -maastotietokoneeseen, USB-aseman ilmestyminen tallennuspaikkojen luetteloon voi viedä jopa 30 sekuntia.

• Verkkosijainti

Jos olet määrittänyt internet-yhteyden organisaatiosi tietokoneverkkoon ja kirjautunut verkkoon, voit tarkastella verkossa olevia tiedostoja ja kansioita ja käyttää niitä niiden nykyisestä verkkosijainnista. Napauta Tämä maastotietokone ja valitse sitten käytettävissä oleva verkkoasema.