Väliaikaisen käyttöoikeuden asentaminen

Jos sinulla ei ole tarvittavia lisenssejä, voit mahdollisesti kokeilla ohjelmistoa rajoitetun ajan.

Vaihtoehdot ovat seuraavat:

• Luo 48 tunnin lisenssi Trimble Access:lle, jos et pysty kirjautumaan sisään ja käyttämään tilaustasi tai jos olet ostanut pysyvän lisenssin, mutta sitä ei ole vielä määritetty maastotietokoneellesi.
  • Luo 30 päivän kokeilulisenssiTrimble Access:lle, jos maastotietokoneella ei ole voimassa olevaa pysyvää käyttöoikeutta. Tämän tyyppinen väliaikainen lisenssi on saatavilla tuetuille Windows- ja Android-maastotietokoneille.
  • Luo 30 päivän kokeilulisenssi tietyille Trimble Access-sovelluksille, jos ohjaimella on voimassa oleva pysyvä käyttöoikeus, mutta ei käyttöoikeutta tietylle sovellukselle, jota haluat kokeilla. Tämäntyyppinen väliaikainen käyttöoikeus on käytettävissä vain tuetuilla Windows-maastotietokoneilla.