Merkkauskohteiden luettelo

Käyttääksesi luetteloa merkitessäsi ryhmän pisteitä sinun tulee luoda merkittävien kohteiden lista, valita piste Merkittävien kohteiden listalta ja merkitä kyseinen piste.Sen jälkeen kun olet tallentanut pisteen, ohjelmisto näyttää Merkittävien kohteiden listan.Valitse seuraavaksi merkattava piste.

Voit päivittää Kohteen merkinnän luettelon muuttamalla pisteen valintoja kartalla silloin, kun Kohteen merkinnän luettelo näkyy oikealla.