Merkinnän navigointideltat

Merkinnän aikana näytettävä navigointitieto on käyttäjän määritettävissä, ja seuraavilla kohdetyypeille voidaan asettaa erilaisia konfiguraatioita:

• Pisteet

• Pisteet linjalla, kaarella, murtoviivalla tai tiellä

• Linja, kaari, murtoviiva tai tie

• Pinta

Merkinnän deltojen muokkaaminen

1. Napauta ja valitse Asetukset / Mittaustyylit / <Tyylin nimi> / Merkintä konfiguroidaksesi mittaustyylin merkinnän deltojen näyttämiseksi niin, kuin tavallisesti käytät niitä.

Muuta deltoja merkinnän aikana napauttamalla Asetukset merkinnän ruudussa tai napauta navigointi-ikkunaa ja pidä sitä painettuna.

2. Napauta Muokkaa Erot -ryhmässä.

1. Napauta deltaa Erot -luettelossa määrittääksesi näytetäänkö deltaa vai ei. Tarkistusmerkki osoittaa, että delta näytetään. Jos ohjelmisto näyttää vähemmän deltoja, niiden nimet näkyvät isommalla fontilla.

2. Järjestä deltat uudelleen napauttamalla ja pitämällä deltaa painettuna ja vetämällä sitä ylös- tai alaspäin listalla.

3. Napauta Hyväksy.

3. Jos käytät maastotietokonetta, jossa on pieni ruutu, tai jos haluat ruudulla näkyvän enemmän navigointideltoja, aseta Näytä merkinnän grafiikat -valitsin Ei-asentoon.

4. Jos haluat tallentaa merkintädeltoihin tekemäsi muutokset nykyiseen mittaustyyliin, napauta Tallenna tyyliin.

5. Napauta Hyväksy palataksesi Merkinnän ruutuun.