Putkistojen paikantimen tiedoston asetukset

Jos haluat tallentaa pisteen maanalaisen kohteen mitattuun korkeuteen, työn on käytettävä ominaisuuskirjaston FXL-tiedostoa, joka sisältää koodin, jossa on vähintään yksi Numero- tai Teksti-attribuutti, joka vastaa jonkin ULD-tiedostossa määritetyn attribuutin nimeä. Kun FXL-tiedosto liitetään ULD-tiedostoon tällä tavalla, Syvyys-arvo näkyy Mittaus-näytössä, kun mittaustiedot vastaanotetaan maanalaisesta paikantimesta.

Lisää FXL-tiedoston koodiin lisäattribuutteja, jotta voit tallentaa muita putkiston paikantimesta vastaanotettuja attribuuttitietoja, jotka haluat tallentaa pisteen kanssa, kuten taajuus, vahvistus, vaihe, virta ja signaali.

Lisäksi ULD-tiedosto sisältää esimerkkejä ja vinkkejä laiteparin muodostamiseen kyseisen paikantimen kanssa ja sen käyttämiseen.