Trimble Business Center objectenbibliotheken

U kunt uw eigen feature bibliotheek aanmaken met behulp van Feature Definition Manager in de Trimble Business Center software en het bestand vervolgens naar de map System Files op de bedieningseenheid overbrengen.

Namen van feature codes die spaties bevatten, worden in Trimble Access met een puntje tussen de woorden weergegeven, bijvoorbeeld: Brand·kraan. Deze puntjes zijn in de kantoorsoftware niet zichtbaar.