Een base Internet dataverbinding configureren

1. Tik op en selecteer Instellingen / Meetmethodes.Selecteer de gewenste meetmethode. Druk op Edit.
  2. Selecteer Base dataverbinding.
  3. Stel het veld Type in op Internet verbinding.
  4. Als u de GNSS correctiebron wilt selecteren (waarnaar de Trimble Access software RTK-correcties uploadt), tikt u op om het tabblad GNSS correctiebron van het scherm Verbindingen te openen, selecteert u de GNSS correctiebron die u hebt ingesteld en tikt u vervolgens op Accept.

• Om instellingen voor een nieuwe GNSS correctiebron te configureren, tikt u op Nieuw.

• Om de instellingen voor een bestaande GNSS correctiebron te wijzigen, selecteert u de bron in de lijst en tikt u op Wijzig.

Zie GNSS correctiebron opties voor de base voor meer informatie.

5. Schakel het vakje Vragen om GNSS correctiebron in als u wilt dat de software aan het begin van elke meting vraagt welke GNSS correctiebron moet worden gebruikt.

6. Om de GNSS Internet bron te selecteren (hoe de GNSS-basis verbinding maakt met het Internet voor GNSS-correcties), tikt u op om het scherm GNSS Internet bron te openen, selecteert u de gewenste GNSS Internet bron en tikt u vervolgens op Accept.

• Om instellingen voor een nieuwe GNSS Internet bron te configureren, tikt u op Toevoegen.

• Om de instellingen voor een bestaande GNSS Internet bron te wijzigen, selecteert u de bron in de lijst en tikt u op Wijzig.

Voor meer informatie, zie GNSS Internet bron opties voor de base verderop.

7. Schakel het keuzevakje Vragen om GNSS Internet bron in als u wilt dat de software aan het begin van elke meting vraagt welke GNSS Internet bron moet worden gebruikt.

8. Druk op Accept.
  9. Tik op Opsl. om uw wijzigingen in de meetmethode op te slaan.