Instrument wachtwoord

Als het verbonden instrument een Trimble SX12 scanner total station met firmware S2.8.x of hoger erop geïnstalleerd is en Trimble Access verbinding maakt met het instrument via Wi-Fi of Wi-Fi HaLow, wordt u mogelijk gevraagd het wachtwoord voor het instrument in te voeren.

Nadat u het wachtwoord voor een instrument hebt ingevoerd, slaat de Trimble Access software het wachtwoord op en onthoudt het voor elk instrument waarmee u verbinding maakt.

Instrument wachtwoord functionaliteit is niet beschikbaar bij gebruik van de TDC600 model 2 handheld. U kunt dit type bedieningseenheid niet verbinden met een SX12 waarvoor een door de gebruiker gedefinieerd wachtwoord is ingesteld via Wi-Fi, tenzij u het wachtwoord in het instrument eerst opnieuw instelt op het standaard fabriekswachtwoord. Om het wachtwoord opnieuw in te stellen, drukt u 5 keer snel op de Aan/uit knop van het instrument.

Zie Instrument Wi-Fi verbindingen voor instructies voor het verbinden met het instrument via Wi-Fi.