Internet verbinding instellen

De meest gangbare manieren om met het Internet te verbinden, zijn mobiel breedband op de bedieningseenheid of de Wi-Fi radio van de bedieningseenheid gebruiken. Hoe u met het Internet verbinding maakt met behulp van deze opties wordt verderop beschreven.

Als de SIM-kaart die u wilt gebruiken zich in een ander apparaat bevindt, kunt u de bedieningseenheid ook met dat andere apparaat verbinden en dat apparaat gebruiken om met het Internet te verbinden. Zie:

Als u de Internet verbinding voor een Internet RTK dataverbinding wilt gebruiken, tikt u op de dataverbinding pagina van de meetmethode op naast het veld GNSS Internet bron en selecteert u Bedieningseenheid Internet. Zie Een rover Internet dataverbinding configureren.