De taal of terminologie veranderen

De taal van de software veranderen

1. Gebruik Trimble Installation Manager om het benodigde taalpakket op de bedieningseenheid te installeren.
  2. Tik op en selecteer Instellingen / Talen.
  3. Selecteer de gewenste taal in de lijst.

Welke talen in de lijst worden getoond, wordt bepaald door de taalbestanden die u hebt gekozen om bij de software te installeren.

4. Start de software opnieuw.

De in de software gebruikte terminologie veranderen

Selecteer de optie Gebruik spoorweg terminologie om de volgende spoorweg‑specifieke termen te gebruiken wanneer u een spoorweg inmeet:

• Schuin voor Ga wanneer u uw positie t.o.v. een string meet, of wanneer u een station op een string uitzet.
  • Verhoging voor V.Afst

Selecteer de optie Gebruik chainage afstand terminologie om de term Chainage in plaats van Station voor de afstand over de weg of tunnel te gebruiken.

Functietoetsen gebruiken op een tablet die programmeerbare toetsen heeft

Selecteer het keuzevakje Functietoetsen gebruiken om Trimble Access softwarefuncties aan een functietoets toe te kunnen wijzen op een tablet die geen speciale functietoetsen heeft, zoals de Trimble T10 tablet.

De Trimble T10 tablet heeft geen speciale functietoetsen, maar u kunt de Button Manager app geïnstalleerd op de tablet gebruiken om een of meer van de programmeerbare toetsen aan de voorkant van de tablet als functietoetsen in te stellen.Voor meer informatie raadpleegt u de Trimble T10 tablet gebruikershandleiding.Wanneer u een tablet van een ander merk gebruikt, raadpleegt u de documentatie van uw tablet voor informatie over ondersteunde functietoetsen en of die programmeerbaar zijn.

Voor meer informatie, zie Favoriete schermen en functies.