Beräkna punkt

För att beräkna koordinaterna för en skärningspunkt från en eller flera punkter, en linje, eller en båge:

1. Tryck på och välj Cogo/Beräkna punkt och välj sedan den metod som ska användas för beräkningen.
  2. Ange punktens namn, och koden för punkten om så krävs.

3. Definiera den nya punkten efter behov, för den valda metoden:

• Vid val av referenspunkter, väljer du dem från kartan eller trycker på för andra valmetoder. Se Ange ett Punktnamn.
  • För att ändra hur avstånd beräknas, trycker du på Alternativ.Se Cogo-inställningar.