Letar du efter något specifikt?

Ange ditt sökbegrepp i fältet Sök ovan. Du kan även söka efter alla ämnen med hjälp av fältet Sök längst upp på skärmen.

Eller, så väljer du bland menyerna överst på skärmen.

Version 2023.10

Trimble Access 2023.10 är här

Hantera och analysera stora datauppsättningar enklare med nya BIM Organizer och den omkonstruerade, mer intuitiva Begränsningsrutan.

Minska antalet fel och omarbetningar och håll dig uppdaterad med automatisk nerladdning av uppdaterade designfiler i Trimble Connect.

Använd det nya arbetsflöde Väglinjer och ytor i Trimble Access Roads för att sätta ut väglinjer i jobbet eller från någon länkad fil som linjära objekt liknande väglinjer, utan att behöva en vägdesignfil.

Strömma enkelt RTK-korrektioner för din GNSS-mätning med hjälp av Trimble Internet Base Station Service (IBSS).

Klicka nedan, för mer information om nya funktioner samt arbetsflöde, användargränssnitt och prestandaförbättringar.

Ladda ner filer från hjälpportalen för Trimble Access

Hjälpportalen för Trimble Access innehåller nu en del för Nerladdningar, för att ge dig enkel tillgång till mallfiler och programverktyg som du kan använda tillsammans med programmet Trimble Access.

Från sidan Nerladdningar kan du även ladda ner exempel på datauppsättningar, , det fullständiga versionsmaterialet för nyligen lanserade versioner inklusive bildpresentationer och videor och supportbulletiner.

Klicka på länken nedan eller klicka på Nerladdningar i den övre toppnivå-menyn i hjälpportalen för Trimble Access, för att visa sidan Nerladdningar.

Videor för Trimble Access

Höjdpunkter från You Tube-kanalen Trimble Access. För mer videor och aviseringar när nya videor och spellistor läggs till kan du prenumerera på kanalen.

senaste

Mätning med Trimble Access

Bästa praxis för att göra en detaljerad mätning eller relationsmätning, som omfattar både GNSS-arbetsflöden och arbetsflöden för totalstationer.

Läs mer

senaste

Digital Construction-serien

Förändra ditt sätt att arbeta genom att använda samma digitala konstruktionsmodeller på fältet som du använder på kontoret. Se hur du ställer in, sätter ut, inspekterar ytor och mäter.

Läs mer

rekommenderad

Utsättning med Trimble Access

Allt du någonsin har velat veta om utsättning, inklusive utsättningsenheter i DXF-filer, information som visas på skärmen och anpassade rapporter.

Läs mer

komma igång

Komma igång med Trimble Access

Är Trimble Access ny för dig? Ge dig ut på fältet med självförtroende efter att ha sett vår komma igång-serie.

Läs mer